Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Juha-Petri Jussila

Juha-Petri Jussila työskentelee omien sanojensa mukaan sekatyömiehenä broilereiden alkutuotannossa. Sikatilan poikana ja pienen viljatilan omistajana hän arvostaa Atrian sitoutumista 100-prosenttiseen suomalaiseen lihaan. Juha-Petri jakaa kolmen lapsensa onnistumiset ja harrastuksista saadut ilon hetket. Lasten harrastusten lisäksi kalenteria täyttää viljatilan työt sekä asunto-autoilu. Ruoanlaitto on asia, jossa Juha-Petri haluaisi kehittyä. Yläasteen kokkitunneista on vierähtänyt aikaa ja niinpä Juha-Petri keskittyy lähinnä grillaamiseen. Yksi hänen ehdottomista lemppareistaan on pintamaustettu possun sisäfilee ja vaimon valmistama tomaattikastike perunoiden ja juuresten kanssa.

Kirjoittajan blogeja