Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Kasper Sjöholm

Kasper työskentelee kehityspäällikkönä Atrian Foodservicessä. Hän haluaa työnsä tuovan merkityksellisyyttä elämäänsä ja kokeekin Atrialla saavansa vaikuttaa kuluttajien mahdollisuuksiin valita päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa lautaselleen.

Kasper haluaa kehityspäällikön roolissaan toteuttaa ja vahvistaa kollegoidensa ja Atrian asiakkaiden mielikuvaa tiimistä, jonka puoleen on helppo ja miellyttävä kääntyä ja jolta saa apua ja ratkaisuja.

Hänen mielestään ruoka on yksi elämän suurimpia nautintoja ja meidän tulisi sallia itsellemme päivittäin hetki olla todella läsnä kun ruokailemme aistien ruoan tuoksut, ulkonäön, maut sekä tekstuurin rapeudesta mehevään. Hyvän ruoan äärelle keskittyessä on vaikea olla hymyilemättä.

Kasper nauttii fyysisistä haasteista, ja hänen vapaa-aikansa kuluu kilpaurheillen triathlonissa Ironman-matkoilla. Niiden haastavuudesta hän palautuu luonnossa.

Kasper ei ole koskaan ajatellut jonkin ruokakulttuurin olevan muiden yläpuolella, ja hänen kokkaamisessaan näkyykin vivahteita niin Aasiasta kuin Lähi-Idästäkin, vaikka ydin onkin laadukkaissa kotimaisissa raaka-aineissa.

Kirjoittajan blogeja