Makkara, Grana Padano -perunat ja pisto

Työaika Kokonaisaika 40 min
2-3 annosta
Andalucian-raakamakkaraa-patatas-bravas-ja-pisto.jpg

Grillatut Atria Artesaani -makkarat ja juustoiset grilliperunat ovat helppo ja herkullinen vaihtoehto kesäiseksi lounaaksi tai päivälliseksi. Annoksen kruunaavat aioli sekä ihana pisto.

Raaka-aineet

1 pktAtria Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 240g

1 pktAtria Perunat Valkosipulilla ja Grana Padano -Juustolla 500g

aiolia

Pisto:

1/2 sipuli hienonnettuna

1 tl oliiviöljyä

1/2 paprika kuutioituna

1/2 kesäkurpitsa kuutioituna

1 tomaatti kuutioituna

1 rkl sokeria

1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuullota sipulia hetki öljytyllä pannulla.
    Lisää paprika ja kesäkurpitsa, ja paista hetki.
  2. Lisää tomaatti ja sokeri, ja anna seoksen hautua hetki miedolla lämmöllä. Sekoita lopuksi joukkoon lehtipersilja, suola ja pippuri.
  3. Grillaa makkarat ja perunat pakkausten ohjeiden mukaan. 
  4. Tarjoile makkarat perunoiden, aiolin sekä piston kanssa.
Asian-bbq--kanapatonki.jpg
Kanapatonki 4
Tutustu reseptiin
Possu-ssamit..jpg
Possu-ssämit ja pikakimchi 0
Tutustu reseptiin
Nopea-iskender-kebab.jpg
Nopea iskender-kebab 1
Tutustu reseptiin
Paasiaiskana.jpg
Pääsiäiskana ja mintulla ja valkosipulilla maustetut uunikasvikset 2
Tutustu reseptiin
Viiden-minuutin-kana-ramenkeitto.jpg
Viiden minuutin kana-ramenkeitto 2
Tutustu reseptiin