Kanapatonki

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
6 annosta
Asian-bbq--kanapatonki.jpg

Nämä mehevät patongit täytetään kanalla ja rapealla kaalisalaatilla. Potkua tuo lempeä sriracha-majoneesi ja raikkautta kurkku ja kevätsipuli. Helppoa ja herkullista.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g

2 rkl srirachaa

1 1/2 dl majoneesia

1/2 kurkku viipaleina

2 kpl kevätsipulia viipaleina

1 kpl iso patonki (tai 2 pientä patonkia)

2 pktAtria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti 300g

Valmistusohje

  1. Sekoita sriracha majoneesiin.
  2. Grillaa kanan fileeleikkeet kypsiksi.
  3. Paahda myös patongit grillissä lämpimiksi.
  4. Täytä patongit kanalla, kaalisalaatilla, sriracha-majoneesilla, kurkulla ja kevätsipulilla.
  5. Leikkaa annospaloiksi.
Bahn-mi-burgerit.jpg
Banh mi -burgerit 2
Tutustu reseptiin
Joulukinkun-yrttikuorrute.jpg
Joulukinkun yrttikuorrute 1
Tutustu reseptiin
Kana--ja kinkkusmorrebrodit-marinoidulla salottisipulilla.jpg
Smörrebrödit marinoidulla salottisipulilla 1
Tutustu reseptiin
kinkku-viikunapizza-bianco.jpg
Kinkku-taatelipizza Bianco 1
Tutustu reseptiin
Kinkku-sienikiusaus.jpg
Kinkkukiusaus 1
Tutustu reseptiin