Kanapatonki

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
6 annosta
Asian-bbq--kanapatonki.jpg

Nämä mehevät patongit täytetään kanalla ja rapealla kaalisalaatilla. Potkua tuo lempeä sriracha-majoneesi ja raikkautta kurkku ja kevätsipuli. Helppoa ja herkullista.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g

2 rkl srirachaa

1 1/2 dl majoneesia

1/2 kurkku viipaleina

2 kpl kevätsipulia viipaleina

1 kpl iso patonki (tai 2 pientä patonkia)

2 pktAtria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti 300g

Valmistusohje

  1. Sekoita sriracha majoneesiin.
  2. Grillaa kanan fileeleikkeet kypsiksi. Voit myös kypsentää fileet airfryerissa: nosta fileet airfryerin koriin ja kypsennä 180 asteessa 12 minuuttia. Käännä paistamisen puolessa välissä.
  3. Paahda myös patongit grillissä lämpimiksi. Voit myös lämmittää patongit paloina airfryerissa 180 asteessa 1-2 minuuttia.
  4. Täytä patongit kanalla, kaalisalaatilla, sriracha-majoneesilla, kurkulla ja kevätsipulilla.
  5. Leikkaa annospaloiksi.
pinaattilettutacot.jpg
Pinaattilettutacot 0
Tutustu reseptiin
Perinteinen_juustoburger.png
Perinteinen juustoburger 11
Tutustu reseptiin
Atria Fileesuikaleet kansikuva.png
Kanapastavuoka 38
Tutustu reseptiin
kana.jpg
Glaseerattu joulukana ja uunijuurekset 2
Tutustu reseptiin
viski-vaahterasiirappiglasyyri.jpg
Viski-vaahterasiirappiglasyyri 1
Tutustu reseptiin