Buffalo-kanaburger

Työaika 30 min Kokonaisaika 45 min
5 annosta
Buffalo_kanaburger.jpg

Buffalo-kanaburgerissa burgeriin yhdistyvät klassiset wingsien maut. Rapeaksi paistettu kananfilee, täyteläinen sinihomejuustomajoneesi ja tulinen buffalo-kastike toimivat loistavasti hampurilaisessa.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g

1/2 dl öljyä paistamiseen

2 porkkanaa ohuiksi siivuiksi suikaloituna

5 hampurilaissämpylää

1 pss jääsalaattia

1 dl buffalo-kastiketta

Sinihomejuustomajoneesi

1 dl kuohukermaa

1/2 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 dl murennettua sinihomejuustoa

2 dl täysmajoneesia

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Kiehauta kerma ja valkosipuli.
  2. Laita sinihomejuusto kulhoon ja kaada kuuma kerma päälle. Surauta tasaiseksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
  3. Sekoita jäähtynyt juustoseos majoneesin joukkoon. Mausta vielä mustapippurilla.
  4. Ota kanafileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kokkausta.Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on + 75 astetta.
  5. Lämmitä hampurilaissämpylät pannulla tai uunissa.
  6. Kokoa sämpylöiden väliin sinihomejuustomajoneesia, salaattia, porkkanasuikaleita, rapeat kanafileet ja buffalo-kastiketta.
henri-alenin-kanavartaat.jpg
Henri Alénin kana-kevätsipulivartaat ja vihreä chilidippi 4
Tutustu reseptiin
johannarontu-atria-NEW_7282.jpg
Henri Alénin Tartar 1
Tutustu reseptiin
Hunajasiivet_ja_killeridipit_4x5_full.jpg
Hunajasiivet ja 3x dippi 0
Tutustu reseptiin
Mango-kanasalaatti_720x910.jpg
Mango-kanasalaatti 2
Tutustu reseptiin
Greek_goddess_2_720x910.jpg
Green goddess -kanasalaatti 2
Tutustu reseptiin