Chili-mantelikuorrute

Työaika Kokonaisaika 20 min
annosta
Chili-mantelikuorrute.jpg

Vanha tuttu sinappihuntu saa tässä versiossa ihan uutta twistiä chilistä ja rouskuvista manteleista.

Raaka-aineet

4-5 rkl sinappia

1 punainen chili

1/2 dl korppujauhoja

1-2 tl mustapippuria myllystä

1-2 tl chilirouhetta

50 g kuorellisia manteleita

Valmistusohje

  1. Peitä kinkku ensin ohuella kerroksella sinappia.
  2. Hienonna chili. Sekoita korppujauhot, mustapippuri, chilirouhe ja hienonnettu chili keskenään ja ripottele seos kinkun pinnalle.
  3. Rouhi mantelit karkeasti ja painele mantelit kevyesti kinkun pintaan.
  4. Laita kinkku 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi, tai niin pitkäksi ajaksi että kinkun pinta on 20ruskistunut kauniisti.
Makaroonilaatikko.jpg
Makaronilaatikko 191
Tutustu reseptiin
Joulumakaronilaatikko_annos_1_1_1.jpg
Joulumakaronilaatikko 0
Tutustu reseptiin
Tacot_720x910.jpg
Country Style -kanatacot 0
Tutustu reseptiin
natalia-salmelan-kaali-possutacot-aasialaisittain.jpg
Natalia Salmelan kaali-possutacot aasialaisittain 0
Tutustu reseptiin
Mallasampylaburger.jpg
Mallassämpyläburger 0
Tutustu reseptiin