Chili-mantelikuorrute

Työaika Kokonaisaika 20 min
annosta

Vanha tuttu sinappihuntu saa tässä versiossa ihan uutta twistiä chilistä ja rouskuvista manteleista.

Raaka-aineet

4-5 rkl sinappia

1 punainen chili

1/2 dl korppujauhoja

1-2 tl mustapippuria myllystä

1-2 tl chilirouhetta

50 g kuorellisia manteleita

Valmistusohje

  1. Peitä kinkku ensin ohuella kerroksella sinappia.
  2. Hienonna chili. Sekoita korppujauhot, mustapippuri, chilirouhe ja hienonnettu chili keskenään ja ripottele seos kinkun pinnalle.
  3. Rouhi mantelit karkeasti ja painele mantelit kevyesti kinkun pintaan.
  4. Laita kinkku 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi, tai niin pitkäksi ajaksi että kinkun pinta on 20ruskistunut kauniisti.