Crispy Chicken tacot
Työaika 20 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta
Rapeaa kanaa, mainiota maissisalsaa ja kermaista avokadokastiketta, niistä on herkullisimmat tacot tehty! Pieniä maissitortilloita löytyy nykyään hyvin varustelluista marketeista, mutta täytteet toimivat myös vehnätortilloiden tai rapeiden tacokuorien täytteenä.
Raaka-aineet
1 pktAtria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g
1/2 ruukku lehtisalaattia
150 g kirsikkatomaatteja
12 kpl pieniä maissitortilloita
Avocadokastike:
2 avocadoa
1 valkosipulinkynsi
1/2 ruukku korianteria
1 dl turkkilaista jogurttia
1 limen menu
1 tl suolaa
Maissisalsa:
200 g maissia
1 nippu tuoretta punasipulia tai 1-2 punasipulia
1 valkosipulinkynsi
1 jalapeno
1/2 ruukku tuoretta korianteria
1 rkl oliiviöljyä
1 limen mehu
1 tl suolaa
Valmistusohje
- Ota kanafileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistamista.
- Valmista avokadokastike. Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.
- Valmista maissisalsa. Jos käytät pakastettua maissia, sulata se. Jos säilöttyä maissia, valuta. Hienonna sipuli, valkosipulinkynsi ja jalapeno. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
- Leikkaa salaatti suikaleiksi, halkaise kirsikkatomaatit.
- Paista kanafileitä kuumalla muurikalla, grillipannulla tai paistinpannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin kahdeksan minuuttia välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75 °C. Lämmitä tortillat.
- Tarjoile tacot kanan, salaatin, kirsikkatomaattien, avokadokastikkeen ja maissisalsan kanssa.