Croissanttikakku

Työaika 15 min Kokonaisaika 30 min
6 annosta

Kokeile helppoja ja herkullisia croissanttikakkuja Kim Heroldin reseptin mukaan! Kakut sopivat täydellisesti brunssille tai raikkaan salaatin kylkeen.

Raaka-aineet

500 g croissanttitaikinaa

10 kpl munia munakokkeliin

2 kpl munia voiteluun

1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 100g

2 siivua Atria Artesaani Murea Kanafilee Leppäsavu 160g

2 siivua Atria Artesaani Murea Kinkku Leppäsavu 180g

1 pkt cheddarjuustoa

1 pkt aurajuustoa

Valmistusohje

Croisanttikakku (muna-pekoni)

  1. Kypsennä pekoni pannulla tai uunissa.
  2. Sekoittele 5 kananmunaa ja lisää mausteita oman maun mukaan.
  3. Kaada kananmunat pannulle.
  4. Sekoittele kananmunia pannulla niin, että siitä tulee kokkelia.
  5. Asettele croisanttitakina pellille tähdeksi.
  6. Täytä croissanttikakku munakokkelilla ja pekonilla.
  7. Lisää vielä cheddarjuustoa.
  8. Viikkaa taikina täytteiden päälle ja voitele taikinan pinta kananmunalla.
  9. Laita croisanttikakku uuniin ja anna kypsyä 200 asteessa n. 15 min.

 

Croisanttikakku (Kanafilee ja Kinkku Leppäsavu)

  1. Sekoittele 5 kananmunaa ja lisää mausteita oman maun mukaan.
  2. Kaada kananmunat pannulle.
  3. Sekoittele kananmunia pannulla niin, että siitä tulee kokkelia.
  4. Asettele croisanttitakina pellille tähdeksi.
  5. Täytä croissanttikakku munakokkelilla ja Atrian Artesaani Murea Kanafilee Leppäsavulla ja Atria Artesaani Murea Kinkulla.
  6. Lisää vielä cheddarjuustoa ja aurajuustoa.
  7. Viikkaa taikina täytteiden päälle ja voitele taikinan pinta kananmunalla.
  8. Laita croisanttikakku uuniin ja anna kypsyä 200 asteessa n. 15 min.