Crying Tiger possun sisäfileevartaat

Työaika 30 min Kokonaisaika 3 t
3 annosta

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa lämpimiä kesäpäiviä ja grillikautta kuin valmistaa herkullisia grillattuja possun sisäfileevartaita! Tässä reseptissä yhdistyvät mehukas possun sisäfilee ja raikkaat,  värikkäät kasvikset. Kokonaisuuden kruunaa herkullinen ja mausteinen marinadi. Vartaiden valmistus on helppoa ja nopeaa, joten ne sopivat erinomaisesti niin rentoihin illanistujaisiin kuin juhlaviin grillibileisiin. 

Raaka-aineet

1 kpl Atria Possun Sisäfilee Naturell n500g

Marinadi

1 dl soijaa

0,5 dl kalakastiketta

1 dl sweet chili -kastiketta

1 tl sriracha-kastiketta

1 rkl raastettua inkivääriä

1 kpl limen mehu

2 kpl murskattua valkosipulinkynttä

1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä

1 kpl kevätsipulin varsi silputtuna

Lisäksi

Tuoreita jalapenoja ja ananasta

Valmistusohje

  1. Puhdista possun sisäfilee kalvoista ja leikkaa filee kolmeen osaan pitkittäin.
  2. Valmista marinadi ja laita possun fileet marinadiin 3 tunniksi maustumaan jääkaappiin.
  3. Pujota vartaisiin vuoron perään possunfileetä sekä kasviksia.
  4. Grillaa vartaita useasti käännellen noin 8–10 minuuttia, kunnes possut ovat kypsiä. Sivele grillauksen alussa marinadia vartaisiin.