Dippiplate kaurakuorrutetusta kanan sisäfileestä ja parmesaanipaahdetuista kasviksista
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/helmikuu21/dippiplate-kaurakuorrutetusta-kanasta.jpg?preset=full-mobile)
Atrian kaurakuorrutetuista kanan sisäfileistä valmistat herkullisen dippivadin. Pilko kaveriksi kukkakaalia ja porkkanaa, paahda ne parmesaanilla kuorrutettuna uunissa ja nauti koko komeus dippien kanssa.
Raaka-aineet
50 g parmesaania
1 kukkakaali
500 g porkkanoita
1 valkosipulinkynsi
1 dl öljyä
1/2 tl chilijauhetta)
2 tl suolaa
öljyä paistamiseen
2 rasia Sisäfilee dippi
Valmistusohje
- Raaasta juusto. Pilko kukkakaali varsineen reiluiksi naposteltaviksi ja porkkanat muutamaan osaan. Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kukkakaalit, porkkanat, valkosipuli ja öljy keskenään. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kasviksiin tulisuutta.
- Levitä kasvikset leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suolaa ja juustoraaste.
- Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Paista kananfileet kypsiksi pannulla reilussa määrässä öljyä, välillä käännellen.
- Kokoa dippiplate kanoista, paahdetuista kasviksista ja kanapakkausten dipeistä.