Grillattua Artesaani-makkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia

Työaika Kokonaisaika 30 min
2-4 annosta
Grillattua gouda-raakamakkaraa.jpg

Grillaa Atria Artesaani -makkarat ja valmista kylkeen raikasta marinoitua kurkkua ja herkullista hunaja-sinappimajoneesia. Ja helppo kesäinen ateria on valmis!

Raaka-aineet

1 pktAtria Artesaani Perinteinen Makkara 240g

Marinoitu kurkku:

1/2 kurkku

3 rkl sokeria

1/2 tl suolaa

1/2 dl omenaviinietikkaa

Hunaja-sinappimajoneesi:

2 dl majoneesia

2 rkl hunajaa

1/2 dl väkevää sinappia

Tarjoiluun:

1/2 dl ruohosipulisilppua

Valmistusohje

  1. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita sokeri, suola ja etikka kurkun joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.
  2. Sekoita majoneesin sekaan hunaja ja sinappi. Laita myös majoneesi jääkaappiin odottamaan.
  3. Grillaa makkarat kypsiksi ja tarjoile ne lisukkeineen esimerkiksi grillitaskusta.
Minuuttiwokki.jpg
Helppo Nuudeliwokki 13
Tutustu reseptiin
Sloppy-Joe.jpg
Sloppy Joe burgerit 1
Tutustu reseptiin
Pinaattiletut ja kinkku-puolukkamousse 1
Tutustu reseptiin
Andalucian-raakamakkaraa-patatas-bravas-ja-pisto.jpg
Makkara, Grana Padano -perunat ja pisto 2
Tutustu reseptiin
savustettu-naudan-paahtopaisti.jpg
Savustettu naudan paahtopaisti 4
Tutustu reseptiin