Grillatut kanatacot

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Black-Carlic-kanatacot.jpg

Itse tehty tomaattisalsa eli pico de gallo syntyy vaivattomasti, ja pesee kaupan vastaavat mennen tullen.

Raaka-aineet

Pico de Gallo

3 kpl isoa tomaattia

1/2 ruukkua korianteria

1 kpl valkosipulinkynsi

1/2 chili

1/2 kpl limen mehu

suolaa

sokeria

Lisäksi

1 pktAtria Kanan Sisäfilee Naturel 480g

2 kpl maissintähkää

öljyä

suolaa

2 kpl avocadoa

8-12 kpl pientä (maissi-)tortillaa

1 purkki ranskankermaa

Valmistusohje

  1. Hienonna kaikki salsan kasvikset ja sekoita limen mehun kanssa. Mausta suolalla ja sokerilla.
  2. Grillaa tai paista kanan sisäfileet kypsiksi.
  3. Voitele maissit öljyllä ja grillaa tai paahda uunissa niihin kunnolla väriä.
  4. Leikkaa maissintähkistä jyvät irti. Sekoita jyviin suolaa.
  5. Kuori avocado ja leikkaa kuutioiksi.
  6. Lämmitä tortillat.
  7. Tarjoile kanan sisäfileet pienten tortillojen, salsan, avokadon ja ranskankerman kanssa.

 

Corn-dogit.jpg
Corn Dogit 2
Tutustu reseptiin
Atria_Kanttarelli_herukkanuotioleivat-pysty.jpg
Possun savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt nuotioleivät 1
Tutustu reseptiin
Grillipihvit,-hunaja-sriracha-majoneesi-ja-täydelliset-ranskalaiset.jpg
Grillipihvit, hunaja-sriracha-majoneesi ja täydelliset ranskalaiset 1
Tutustu reseptiin
natalia-salmelan-suomi-rullakebab.jpg
Natalia Salmelan Suomi-rullakebab 0
Tutustu reseptiin
henri-alen-pippuripihvi.webp
Täydellinen pippuripihvi Henri Alénin tapaan 16
Tutustu reseptiin