Grillitostadat

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Tostadat ovat Meksikosta kotoisin olevia rapeita tortilloita, jotka tarjoillaan erilaisilla täytteillä.Tortillaletut grillataan rapeiksi ja tarjoillaan herkullisten täytteiden, kuten Atria Artesaani makkaroiden, marinoitujen punasipuleiden ja salsojen kera.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkara 240g

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g

200 g pieniä tortillalettuja

200 g ranskankermaa

300 g ananasta

1 kpl iso punasipuli

1/2 kpl jäävuorisalaattia

2 kpl avokadoa

200 g fetajuustoa

4 kpl limeä

1/2 kpl ruukku korianteria

Haluamiasi salsoja

Valmistusohje

  1. Leikkaa ananas viipaleiksi. Suikaloi punasipuli ja sekoita joukkoon ½ limen mehu.
  2. Leikkaa avokadot ja limet viipaleiksi sekä jäävuorisalaatti suikaleiksi.
  3. Asettele ranskankerma, korianteri, salsat sekä fetajuusto tarjoilu kulhoihin.
  4. Grillaa tortilloja, ananasta pari minuuttia per puoli. Grillaa Atrian Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkaroita sekä Lämminsavustettu Raakamakkaroita noin 200-asteessa 15-minuuttia käännellen.
  5. Aseta täytteet leveälle laudalle. Kokoa täytteistä halumiasi tostadoja.