Hawaii-lämppärit

Työaika 15 min Kokonaisaika 25 min
8 annosta
hawaji_leipä_vaaka_1.jpg

Hawaii-lämppärit ovat herkullisia ja täyttäviä, sopien niin välipalaksi kuin vaikka illalliseksi. Lämppärit sopivat täydellisesti viikonlopun herkutteluun tai arjen nopeaksi resepti-ideaksi!

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Murea Kinkku Leppäsavu 180g

150 g juustoraastetta

1 kpl kananmuna

2 tl oreganoa

8 kpl paahtoleipäviipaletta

3 rkl tomaattipyreetä

3 rkl ketsuppia

1 prk ananaspaloja

80 g sinihomejuustoa

Valmistusohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Leikkaa Artesaani Murea Kinkku Leppäsavu -viipaleet neljään osaan.
  3. Sekoita yhteen juustoraaste, kananmuna ja oregano.
  4. Asettele leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele leivät pienellä määrällä tomaatipyreetä ja ketsuppia. Laita leiville kinkkuviipaleita, ananasta ja sinihomejuustoa. Lisää päälle pari ruokalusikallista juustoraasteseosta.
  5. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on hyvin sulanut ja pinta saanut väriä. Anna hetken vetäytyä ja nauti!