Helppo savuchili-naudanlihapasta

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
Helppo-savuchili-naudanlihapasta.jpg

Tämän helpommaksi ei pastaruuan tekeminen enää muutu. Lisää kastikkeen ainekset vain kattilaan, lämmitä ja tarjoile pastan, cheddarjuuston ja kevätsipulin kanssa. Voit tehdä pastan niin Murea & Nopea -sarjan naudasta, possusta kuin kanastakin.

Raaka-aineet

400 g pastaa

suolaa

400 g maustettua tomaattikastiketta

1 pkt murea ja nopea nauta

200 g mustapapuja

2 tl chipotle-chilikastiketta

cheddarjuustoraastetta

kevätsipulia hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kaada toiseen kattilaan tomaattikastike, Murea & Nopea -suikaleet, pavut ja chilikastike, ja kuumenna.
  3. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
  4. Tarjoile naudanlihapasta cheddarraasteen sekä kevätsipulin kanssa.
3968_Atria_Kanan_Fileesuikale_Sitruuna_Pippuri_300g_annos_fiilis.jpg
Sitruunapasta 4
Tutustu reseptiin
Entrecote-ja-grillattua-sydansalaattia-caesar-henri-alen.jpg
Entrecote ja grillattua sydänsalaattia à la Henri Alén 0
Tutustu reseptiin
henri-alenin-juustoburgerit.jpg
Henri Alénin bbq-cheddarburgerit 6
Tutustu reseptiin
3968_Kana_caesar_hampurilainen_5_4.jpg
Kana-caesarhampurilaiset 8
Tutustu reseptiin
Kana--ja kinkkusmorrebrodit-marinoidulla salottisipulilla.jpg
Smörrebrödit marinoidulla salottisipulilla 1
Tutustu reseptiin