Helppo savuchili-naudanlihapasta

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
Helppo-savuchili-naudanlihapasta.jpg

Tämän helpommaksi ei pastaruuan tekeminen enää muutu. Lisää kastikkeen ainekset vain kattilaan, lämmitä ja tarjoile pastan, cheddarjuuston ja kevätsipulin kanssa. Voit tehdä pastan niin Murea & Nopea -sarjan naudasta, possusta kuin kanastakin.

Raaka-aineet

400 g pastaa

suolaa

400 g maustettua tomaattikastiketta

1 pktAtria Murea & Nopea Nauta Kebab 200g

200 g mustapapuja

2 tl chipotle-chilikastiketta

cheddarjuustoraastetta

kevätsipulia hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kaada toiseen kattilaan tomaattikastike, Murea & Nopea -suikaleet, pavut ja chilikastike, ja kuumenna.
  3. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
  4. Tarjoile naudanlihapasta cheddarraasteen sekä kevätsipulin kanssa.
natalia-salmelan-suomi-rullakebab.jpg
Natalia Salmelan Suomi-rullakebab 0
Tutustu reseptiin
Kana-mozzarellasämpylät full.png
Kana-mozzarellasämpylät 2
Tutustu reseptiin
pastrami-naudan-ulkofileesta.jpg
Pastrami naudan ulkofileestä 11
Tutustu reseptiin
Tahini-jogurtti.jpg
Tahini-jogurttikastike 0
Tutustu reseptiin
Tomaattinen-uunilenkki-juustolla.jpg
Tomaattinen uunilenkki juustolla 0
Tutustu reseptiin