Hornet-pelti

Työaika 15 min Kokonaisaika 55 min
4 annosta
Hornet-pelti.jpg

Hornet-pelti on erinomainen ja vaivaton herkku kaveriporukan tai perheen illanviettoon!  Pellille ladotaan hieman kreikkalaista makumaailmaa fetan, paahdettujen perunoiden ja kirsikkatomattien muodossa ja setti viimeistellään raikkaalla dipillä.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g

1 kg kiinteitä perunoita halkaistuna

2 kpl sipulia isoina lohkoina

200 g kirsikkatomaatteja

200 g fetajuustoa

Dippi

200 g kreikkalaista jugurttia

1-2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

1 kpl valkosipuli hienonnettuna

2 tl juoksevaa hunajaa

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria rouhittuna

Valmistusohje

  1. Asettele perunat ja sipulilohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Asettele hornetit pellille perunoiden ja sipulien joukkoon.
  2. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pellille kirsikkatomaatit ja feta murusteltuna. Jatka kypsennystä vielä 15–20 minuuttia.
  3. Sekoita dipin aineet keskenään ja tarjoa hornet-pellin kanssa.

 

VINKKI!

Voit valmistaa 1-2 annoksen Hornet-pellin myös airfryerissa. Laita airfryerin koriin yhteen kerrokseen Hornetteja irti toisistaan. Lohko muutama peruna ja yksi sipuli ja asettele ne Hornettien päälle. Kypsennä 180 asteessa noin 20 min, kääntele kerran paiston aikana. Lisää koriin kourallinen kirsikkatomaatteja ja pieni pala fetaa ja jatka kypsennystä vielä noin 5 minuuttia, kunnes Hornetit ovat kypsiä (sisälämpötila 75 astetta).

kana-juuresvuoka.jpg
Kana-juuresvuoka 18
Tutustu reseptiin
Perinteinen_juustoburger.png
Perinteinen juustoburger 11
Tutustu reseptiin
Screenshot 2025-03-02 at 19.53.05.png
Avokadoleipä kanatäytteellä 1
Tutustu reseptiin
karkkikana.jpg
Karamellisoitu kana 19
Tutustu reseptiin
viski-vaahterasiirappiglasyyri.jpg
Viski-vaahterasiirappiglasyyri 1
Tutustu reseptiin