Hornet-pelti

Hornet-pelti on erinomainen ja vaivaton herkku kaveriporukan tai perheen illanviettoon! Pellille ladotaan hieman kreikkalaista makumaailmaa fetan, paahdettujen perunoiden ja kirsikkatomattien muodossa ja setti viimeistellään raikkaalla dipillä.
Raaka-aineet
1 pktAtria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g
1 kg kiinteitä perunoita halkaistuna
2 kpl sipulia isoina lohkoina
200 g kirsikkatomaatteja
200 g fetajuustoa
Dippi
200 g kreikkalaista jugurttia
1-2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 kpl valkosipuli hienonnettuna
2 tl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
Valmistusohje
- Asettele perunat ja sipulilohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Asettele hornetit pellille perunoiden ja sipulien joukkoon.
- Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pellille kirsikkatomaatit ja feta murusteltuna. Jatka kypsennystä vielä 15–20 minuuttia.
- Sekoita dipin aineet keskenään ja tarjoa hornet-pellin kanssa.
VINKKI!
Voit valmistaa 1-2 annoksen Hornet-pellin myös airfryerissa. Laita airfryerin koriin yhteen kerrokseen Hornetteja irti toisistaan. Lohko muutama peruna ja yksi sipuli ja asettele ne Hornettien päälle. Kypsennä 180 asteessa noin 20 min, kääntele kerran paiston aikana. Lisää koriin kourallinen kirsikkatomaatteja ja pieni pala fetaa ja jatka kypsennystä vielä noin 5 minuuttia, kunnes Hornetit ovat kypsiä (sisälämpötila 75 astetta).