Hunajainen ryytisinappi-inkiväärikuorrute

Työaika Kokonaisaika 1 t
annosta
Hunajainen-ryytisinappi-inkivaarikuorrute.jpg

Raaka-aineet

1 dl hunajaa

1 dl ryytisinappia

1 tl suolaa

2 tl inkivääriä raastettuna

1 dl korppu- tai pankojauhoja

Valmistusohje

  1. Poista kypsästä, jäähtyneestä kinkusta nahka.
  2. Sekoita hunaja, sinappi, suola ja inkivääriraaste. Sivele kinkun pinta kuorrutteella kauttaaltaan. 
  3. Ripottele pinnalle korppu- tai pankojauhot.
  4. Paista 220-asteessa noin 10 minuuttia, tai kunnes kuori saa kauniin värin.
mc_eps11_kierros2_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_2.jpg
MasterChef-Ollin Korean Chicken 1
Tutustu reseptiin
possupizza-bianco.jpg
Possupizza Bianco 0
Tutustu reseptiin
kana-juuresvuoka.jpg
Kana-juuresvuoka 16
Tutustu reseptiin
kokonaisena-savustettu-naudan-sisafilee-piparjuurimajoneesia-ja-smoukattua-kaalia.jpg
Kokonaisena savustettu naudan sisäfilee, piparjuurimajoneesia ja savustettua kaalia 0
Tutustu reseptiin
Aasialaisittain-maustettu-kuorrute.jpg
Joulukinkun kuorrute aasialaisittain 0
Tutustu reseptiin