Hunajasiivet ja 3x dippi

Työaika 25 min Kokonaisaika 25 min
4 annosta
Hunajasiivet_ja_killeridipit_4x5_full.jpg

Herkuttele hunajasiivillä kolmen erilaisen dipin kera! Tämä resepti on täydellinen valinta rennolle illanvietolle, leffailtaan tai vaikka grillijuhliin, ja se taatusti hurmaa kaikki pöydän ääressä istuvat!

Raaka-aineet

1 rs Atria Kanan Hornet Hunaja Siipi 900g

Buffalo-kastike

1,5 dl chilikastiketta

100 g voita

1,5 rkl valkoviinietikkaa

0,5 tl Worcestershire-kastiketta

0,5 tl valkosipulijauhetta

0,25 tl cayennepippuria tai chilijauhetta

Ranch-kastike

150 g ranskankermaa

1 dl piimää

3 rkl majoneesia

0,5 kpl ruukku ruohosipulia

0,25 kpl ruukku tilliä

0,5 tl sipulijauhetta

0,5 tl valkosipulijauhetta

0,25 tl mustapippuria

0,25 tl suolaa

Currymajoneesi

2 dl majoneesia

2-3 tl curryjauhetta

2 tl sitruunamehua

Valmistusohje

Hunajasiivet: Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes siipien sisälämpötila on 75 astetta. Tarjoa siivet dippikastikkeiden kanssa.  

Ranch-kastike: Sekoita ranskankerma, piimä ja majoneesi kulhossa. Hienonna ruohosipuli ja tilli. Lisää yrtit ja mausteet kastikkeeseen. Anna maustua jääkaapissa 30 minuuttia.  

Currymajoneesi: Sekoita kaikki ainekset kulhossa.

Buffalo-kastike: Laita kaikki aineet pieneen kattilaan ja kuumenna matalalla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun kastike alkaa pulpahdella, siirrä kattila pois levyltä. Tarjoa kastike lämpimänä.