Itämainen kana-nuudelisalaatti

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Itämainen-kana-nuudelisalaatti.jpg

Kana-nuudelisalaatti sopii erinomaisesti vaikka töihin lounaalle, koska se ei vaadi edes lämmittämistä. Salaatin voi tehdä etukäteen edeltävänä päivänä, koska sen maku vain paranee kastikkeen imeytyessä nuudeleihin ja kasviksiin.

Raaka-aineet

1 pktAtria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu 200g

1 rkl soijakastiketta

1 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl ruokosokeria

1 tl seesamiöljyä

1/2 kurkku

2 kpl retiisiä

1 kpl kevätsipuli

150 g kypsiä ramen-nuudeleita

korianteria

seesaminsiemeniä

chiliöljyä

Valmistusohje

  1. Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, ruokosokeri ja seesamiöljy keskenään. Leikkaa kurkku ja retiisi ohuiksi viipaleiksi ja hienonna kevätsipuli.
  2. Sekoita kastike, Vuolut, nuudelit ja kasvikset sekaisin.
  3. Viimeistele nuudelisalaatti revityllä korianterilla, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.
Helppo-savuchili-naudanlihapasta.jpg
Helppo savuchili-naudanlihapasta 0
Tutustu reseptiin
Macho-nacho-supreme.jpg
Macho nacho supreme 0
Tutustu reseptiin
Aprikoosilihapullat.jpg
Aprikoosilihapullat 1
Tutustu reseptiin
kana.jpg
Glaseerattu joulukana ja uunijuurekset 2
Tutustu reseptiin
Lihaperunasoselaatikko.jpg
Jauheliha-perunasoselaatikko 51
Tutustu reseptiin