Joulukinkun yrttikuorrute

Työaika Kokonaisaika 40 min
10 annosta
Joulukinkun-yrttikuorrute.jpg

Tässä reseptissä kinkku saa makunsa tuoreesta basilikasta ja persiljasta.

 

Katso kaikki jouluvinkit! 

Raaka-aineet

1 kypsä joulukinkku

2 dl korppujauhoja

1 dl basilikan lehtiä

1 dl persiljaa

1 dl rypsiöljyä

suolaa

2 rkl sinappia

Valmistusohje

  1. Poista kinkusta nahka.
  2. Soseuta basilika ja persilja öljyn kanssa tasaiseksi tahnaksi, mausta suolalla. Sekoita joukkoon korppujauho.
  3. Sivele kinkun pinta sinapilla, levitä päälle yrttikuorrutus.
  4. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes kuorrutuksessa on kaunis väri.
Joulukinkun-yrttikuorrute.jpg
Joulukinkun yrttikuorrute 1
Tutustu reseptiin
pippa-laukan-uunifajitakset.jpg
Pippa Laukan Uunifajitakset 0
Tutustu reseptiin
Makaroonilaatikko.jpg
Makaronilaatikko 191
Tutustu reseptiin
Surf-and-turf-vartaat-kanamakkarasta.jpg
Surf and turf -vartaat kanamakkarasta 1
Tutustu reseptiin
Asian-bbq--kanapatonki.jpg
Kanapatonki 4
Tutustu reseptiin