Juustoburgerit hölskykurkuilla

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Juustoburgerit-holskykurkuilla.jpg

Kesän helpointa grillattavaa on tietysti juustoburgerit! Hölskykurkut tuovat burgereihin ihanaa raikkautta.

Raaka-aineet

4 rkl majoneesia

2 rkl ketsuppia

1 pktAtria Burger Naudanliha 480g

2 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

4 kpl vaaleaa cheddarjuustoviipaletta

4 kpl briossisämpylää

2 rkl sulatettua voita

4 kpl Romaine-salaatinlehteä

Hölskykurkut

1/2 kpl kurkku

1 rkl sokeria

1/2 tl suolaa

1 rkl väkiviinaetikkaa

Valmistusohje

  1. Tee ensin hölskykurkut. Viipaloi kurkku ja laita kannelliseen purkkiin sokerin, suolan ja etikan kanssa. Ravistele hetki.
  2. Sekoita majoneesi ja ketsuppi keskenään, ja laita jääkaappiin odottamaan. Jaa burgerliha neljään osaan, muotoile pihveiksi, mausta suolalla sekä pippurilla, ja grillaa molemmin puolin kypsäksi. Lisää juustoviipaleet grillauksen loppuvaiheessa pihvien päälle.
  3. Halkaise sämpylät ja levitä sulatettu voi sisäpinnoille. Grillaa sämpylät lämpimiksi. Pese ja puolita salaatinlehdet. Levitä majoneesi sämpylöiden pintaan. Aseta salaatinlehdet, pihvit ja lopuksi hölskykurkut sämpylöiden väliin.
Joulumakaronilaatikko_annos_1_1_1.jpg
Joulumakaronilaatikko 0
Tutustu reseptiin
Hoisinkastikkeessa-paistetut-broileripyorykat.jpg
Hoisinkastikkeessa paistetut kanapullat 2
Tutustu reseptiin
herttuan-kanakastike.jpg
Herttuan kanakastike 1
Tutustu reseptiin
hurry-curry.jpg
Hurry Curry 1
Tutustu reseptiin
kana-karjalanpaisti.jpg
Kana-karjalanpaisti 10
Tutustu reseptiin