Juustoiset kanacroissantit
Työaika Kokonaisaika 20 min
2-3 annosta
Purkkicroissanteista saa helposti taiottua huippuherkullista välipalaa. Juustolla, kanafilee-leikkeleellä ja kurkkusalaatilla täytetyt croissantit maistuvat läksyjen teon lomassa.
Raaka-aineet
1 prk croissant-taikinaa
6 viipaletta leikkelettä (esim. Atria Artesaani Mureaksi Paahdettu Kanafilee Aurinkokuivattu Tomaatti)
6 rkl mozzarella-raastetta
6 rkl kurkkusalaattia
1 kpl kananmuna
pizzamaustetta
tarjoiluun ketsuppia
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Avaa croissant-taikinapötkö ja levitä taikinakolmiot leivinpaperille uunipellille.
- Laita jokaisen croissantkolmion leveään päätyyn yksi kanafilee-siivu sekä lusikalliset juustoraastetta ja kurkkusalaattia. Rullaa croissantiksi.
- Voitele croissantit munalla ja ripottele päälle hieman pizzamaustetta.
- Paista noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
- Tarjoile ketsupin kera.