Kana-juuresvuoka

Työaika 15 min Kokonaisaika 1 t 15 min
4 annosta
kana-juuresvuoka.jpg

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai ateria on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai aterioita, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi.

 

Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-reseptiikkaa.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Fileesuikale Naturel 400g

2 tl rypsiöljyä

1/2 tl currya

500 g peruna-sipulisekoitusta

360 g suikalejuureksia

3 dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)

1 tl kuivattua basilikaa

3/4 tl suolaa

1/2 tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista suikaleita kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 2 minuuttia ja hauduta kypsäksi (noin 8 minuuttia).
  2. Kaada fileesuikaleet uunivuokaan. Sekoita joukkoon peruna-sipulisekoitus, juuressuikaleet, kasvirasvasekoite ja mausteet.
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
Atria_Murea_nopea_pita-kebabsalaatti-pysty.jpg
Nopea pita-kebabsalaatti 1
Tutustu reseptiin
Minimuffinit-punaviinipaistilla-ja-piparjuurimajoneesilla.jpg
Minimuffinit punaviinipaistilla ja piparjuurimajoneesilla 1
Tutustu reseptiin
Atria_Vuolukana_vuohenjuustogrillipizza-pysty.jpg
Kana-vuohenjuustopizza pikkelöidyillä karviaisilla 0
Tutustu reseptiin
Kanasalaattipiirakka.jpg
Kanasalaattipiirakka 0
Tutustu reseptiin
kana.jpg
Glaseerattu joulukana ja uunijuurekset 2
Tutustu reseptiin