Kana-juuresvuoka

Työaika 15 min Kokonaisaika 1 t 15 min
4 annosta
kana-juuresvuoka.jpg

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai ateria on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai aterioita, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi.

 

Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-reseptiikkaa.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Fileesuikale Naturel 400g

2 tl rypsiöljyä

1/2 tl currya

500 g peruna-sipulisekoitusta

360 g suikalejuureksia

3 dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)

1 tl kuivattua basilikaa

3/4 tl suolaa

1/2 tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista suikaleita kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 2 minuuttia ja hauduta kypsäksi (noin 8 minuuttia).
  2. Kaada fileesuikaleet uunivuokaan. Sekoita joukkoon peruna-sipulisekoitus, juuressuikaleet, kasvirasvasekoite ja mausteet.
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
Joulumakaronilaatikko_annos_1_1_1.jpg
Joulumakaronilaatikko 0
Tutustu reseptiin
3968_Atria_Kanan_Fileesuikale_Sitruuna_Pippuri_300g_annos_fiilis.jpg
Sitruunapasta 0
Tutustu reseptiin
Kana--ja kinkkusmorrebrodit-marinoidulla salottisipulilla.jpg
Smörrebrödit marinoidulla salottisipulilla 1
Tutustu reseptiin
appelsiinikanaa-ja-pahkinanuudeleita.jpg
Appelsiinikanaa ja pähkinänuudeleita 0
Tutustu reseptiin
Chimichurri-hodarit.png
Chimichurri-hodarit 1
Tutustu reseptiin