Kana-nacholautanen

Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
2 annosta
Kana-nacholautanen.jpg

Tämä superherkullinen rapeaa kanaa, tuoresalsaa ja nachoja sisältävä herkku valmistuu hetkessä. Valmiiksi kypsät, rapeapintaiset kananfileepalat ovat lämmitystä vaille valmiita.

Raaka-aineet

1 pktAtria Hornet Buffalo Bites 600g

1/2 rkl sriracha-kastiketta

2 dl ranskankermaa

100 g nachoja

Salsa

1/2 kpl punasipuli hienonnettuna

1 kpl chili hienonnettuna

2 tl hienonnettua korianteria

10 kpl kirsikkatomaattia pilkottuna

1 kpl avocado kuutioituna

1 kpl limen mehu

suolaa

mustapippuria

1 tl sokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita salsan ainekset keskenään.
  2. Sekoita sriracha ranskankermaan.
  3. Kuumenna kananfileepalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda uunissa myös nachot. Kokoa annokset ja herkuttele.
Talvinen caesar-salaatti 0
Tutustu reseptiin
MasterChef-Santun-Scotch-Eggs.jpg
MasterChef-Santun Scotch Eggs 0
Tutustu reseptiin
Kanakiusaus_pannulla.jpg
Kanakiusaus pannulla 2
Tutustu reseptiin
Kana-nacholautanen.jpg
Kana-nacholautanen 3
Tutustu reseptiin
Nopea-iskender-kebab.jpg
Nopea iskender-kebab 0
Tutustu reseptiin