Kana-nacholautanen
Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
2 annosta

Tämä superherkullinen rapeaa kanaa, tuoresalsaa ja nachoja sisältävä herkku valmistuu hetkessä. Valmiiksi kypsät, rapeapintaiset kananfileepalat ovat lämmitystä vaille valmiita.
Raaka-aineet
1 pktAtria Hornet Buffalo Bites 600g
1/2 rkl sriracha-kastiketta
2 dl ranskankermaa
100 g nachoja
Salsa
1/2 kpl punasipuli hienonnettuna
1 kpl chili hienonnettuna
2 tl hienonnettua korianteria
10 kpl kirsikkatomaattia pilkottuna
1 kpl avocado kuutioituna
1 kpl limen mehu
suolaa
mustapippuria
1 tl sokeria
Valmistusohje
- Sekoita salsan ainekset keskenään.
- Sekoita sriracha ranskankermaan.
- Kuumenna kananfileepalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda uunissa myös nachot. Kokoa annokset ja herkuttele. Voit kypsentää kanat myös airfryerissa: Laita kanat airfryerin koriin yhteen kerrokseen ja kypsennä 180 asteessa 20 minuuttia välillä käännellen. Lisää päälle nachot ja kypsennä vielä noin 5 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75°C ja palat ovat rapeita.
- Kokoa annokset ja herkuttele.