Kanabagelit hunajamarinoidulla punasipulilla

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4 annosta
Kana_bagel_vaaka.jpg

Kanabagelit ovat nopea herkku vaikka retkelle, aamupalaksi tai välipalaksi! Bageleita on helppo tuunata kokeilemalla erilaisia tuorejuustoja sekä leikkeleitä. 

Raaka-aineet

4 kpl bagelia tai rinkeliä

1 kpl lehtisalaatti

100 g tuorejuustoa

1 pkt Atria Ohuen Ohut Paahdettu Kanafilee 150g

Hunajamarinoidut punasipulit

1 rkl hunajaa

1 rkl valkoviinietikkaa

2 rkl vettä

1 kpl pieni punasipuli

Valmistusohje

  1. Valmista ensin hunajamarinoidut punasipulit. Sekoita kulhossa hunaja, valkoviinietikka ja vesi. Kuori ja leikkaa ohuiksi siivuiksi punasipuli ja sekoita marinadin joukkoon. Jätä tekeytymään.
  2. Halkaise bagelit tai rinkelit ja paahda ne leivänpaahtimessa tai pannulla.
  3. Huuhtele ja valuta salaatti.
  4. Levitä bageleille tuorejuustoa ja täytä sitten salaatilla, paahdetulla kanafileellä ja hunajamarinoidulla punasipulilla.