Kanakeitto

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Atria_Kanakeitto-pysty.jpg

Herkullinen kanakeitto valmistuu yksinkertaisista ja puhtaista raaka-aineista. Voit käyttää reseptissä kanaliemen sijaan myös kookosmaitoa täyteläisyyden lisäämiseksi kanakeittoon. Kanakeiton lisukkeeksi sopii hyvin tuore leipä.

Raaka-aineet

1 pktAtria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g

1 rkl rypsiöljyä

1 purjo (vaalea osa) pestynä ja suikaloituna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

300 g kiinteitä perunoita kuutioituna

200 g porkkanaa kuutioituna

200 g keräkaalia hienonnettuna

1 litra kanalientä

2 laakerinlehteä

suolaa

mustapippuria

hienonnettua timjamia

Valmistusohje

  1. Ota kanapakkaus huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kokkausta.
  2. Ruskista kanakuutiot öljytyssä kattilassa. Lisää joukkoon purjo ja valkosipuli ja freesaa hetki.
  3. Lisää loput kasvikset, kanaliemi ja laakerinlehdet.
  4. Keitä hiljalleen niin kauan, että kasvikset ovat kypsiä, mutta vielä napakoita. Mausta kanakeitto suolalla ja pippurilla. Viimeistele tuoreella timjamilla ennen tarjoilua.
Hornet-Snacks-Platter.jpg
Hornet Snacks Platter 1
Tutustu reseptiin
Atria_Vuolukana_vuohenjuustogrillipizza-pysty.jpg
Kana-vuohenjuustopizza pikkelöidyillä karviaisilla 0
Tutustu reseptiin
Atria_Jauhelihamureke-annos-pysty.jpg
Jauhelihamureke 18
Tutustu reseptiin
Valkoinen-pekonipizza.jpg
Valkoinen pekonipizza 0
Tutustu reseptiin
Minimuffinit-punaviinipaistilla-ja-piparjuurimajoneesilla.jpg
Minimuffinit punaviinipaistilla ja piparjuurimajoneesilla 0
Tutustu reseptiin