Kanelilla maustetut kananfileenugetit

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4-6 annosta
Kanelilla-maustetut-kananfileenugetit.jpg

Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.

Raaka-aineet

2 pktAtria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g

2 dl vehnäjauhoja

4 kananmunaa

4 dl pankojauhoja

1 tl suolaa

2 tl kanelia

öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
  2. Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa. Voit myös kypsentää nugetit airfryerissa: pirskota kanapalojen päälle öljyä, nosta airfryerin koriin ja kypsennä 200 asteessa 8 minuuttia. Kääntele paistamisen puolivälissä.
  3. Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.
Meetvurstipizza.jpg
Meetvurstipizza täytetyllä reunuksella 0
Tutustu reseptiin
leikkelevati juhlaan_fiilis.jpg
Leikkelelautanen 3
Tutustu reseptiin
Kanakiusaus_pannulla.jpg
Kanakiusaus pannulla 2
Tutustu reseptiin
savustettu-naudan-paahtopaisti.jpg
Savustettu naudan paahtopaisti 3
Tutustu reseptiin
nopeat-possutacot (1).jpg
Pikatacot 3
Tutustu reseptiin