Kanelilla maustetut kananfileenugetit

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4-6 annosta
Kanelilla-maustetut-kananfileenugetit.jpg

Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.

Raaka-aineet

2 pktAtria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g

2 dl vehnäjauhoja

4 kananmunaa

4 dl pankojauhoja

1 tl suolaa

2 tl kanelia

öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
  2. Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa. 
  3. Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.
herttuan-kanakastike.jpg
Herttuan kanakastike 1
Tutustu reseptiin
Hunajainen-ryytisinappi-inkivaarikuorrute.jpg
Hunajainen ryytisinappi-inkiväärikuorrute 1
Tutustu reseptiin
Wilhelm_Devils_720X910.jpg
Makkarapärinät 2
Tutustu reseptiin
luumu-kermakastike.jpg
Luumu-kermakastike 4
Tutustu reseptiin
henri-alenin-naudanlihavartaat.jpg
Henri Alénin Dry rub marinoitua naudanfileetä ja varhaisperunoita 6
Tutustu reseptiin