Kanelilla maustetut kananfileenugetit

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4-6 annosta
Kanelilla-maustetut-kananfileenugetit.jpg

Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.

Raaka-aineet

2 pktAtria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g

2 dl vehnäjauhoja

4 kananmunaa

4 dl pankojauhoja

1 tl suolaa

2 tl kanelia

öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
  2. Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa. Voit myös kypsentää nugetit airfryerissa: pirskota kanapalojen päälle öljyä, nosta airfryerin koriin ja kypsennä 200 asteessa 8 minuuttia. Kääntele paistamisen puolivälissä.
  3. Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.
Kreikkalaiset_kana-pitapizzat1_720x910.jpg
Kreikkalaiset kana-pitapizzat 3
Tutustu reseptiin
Nakki-currykeitto full.png
Nakki-currykeitto 0
Tutustu reseptiin
Sinappi-kermakastike.jpg
Sinappi-kermakastike 2
Tutustu reseptiin
617375_Nakkikastike_pannu_annos_pysty-1.jpg
Helppo perinteinen nakkikastike 7
Tutustu reseptiin
henri-alen-pippuripihvi.webp
Täydellinen pippuripihvi Henri Alénin tapaan 19
Tutustu reseptiin