Kanelilla maustetut kananfileenugetit
Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
4-6 annosta
Pyörittele kananfileepalat kanelilla maustetuissa pankojauhoissa ja tuloksena on rapsakkapintaiset kananfileenugetit vaikkapa joulupöytään. Näitä napsivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.
Raaka-aineet
2 pktAtria Rustiikkikuutio Kanafileestä Merisuola 350g
2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
4 dl pankojauhoja
1 tl suolaa
2 tl kanelia
öljyä paistamiseen
Valmistusohje
- Ota fileepalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.
- Pyöritä kanan fileepalat vehnäjauhoissa, kananmunassa ja viimeiseksi suolalla ja kanelilla maustetuissa pankojauhoissa.
- Paista öljyssä pannulla noin 10 minuuttia välillä kääntäen, kunnes nugetit ovat läpikypsiä.