Kepakot makkaratikussa
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/kepakot-makkaratikussa.jpg?preset=full-mobile)
Atrian jauhelihamurekkeesta syntyy näppärästi maukkaat kepakot. Kotitekoinen helppo kastike antaa kepakoille upean maun. Kypsennä kepakot pannulla, uunissa, grillissä tai vaikkapa hiilloksella nuotiopaikalla. Nauti sellaisenaan tai vaikkapa pitaleipien täytteenä.
Raaka-aineet
1 kpl Atria Parempi Nauta Jauheliha 10% 400g
Grillikastike:
100 g voita
3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl sitruunan mehua
3 rkl soijakastiketta
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl cayennepippuria
Tarjoiluun esim. pitaleipia, tuoreita kasviksia ja tsatsikia
Valmistusohje
- Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon valkosipuli. Anna valkosipulin kypsyä noin 2 minuuttia ja sekoita joukkoon loput ainekset.
- Jaa jauhelihamassa neljään osaan ja muotoile makkara- tai grillaustikkujen ympärille tasaisia kepakoita. Voitele kepakoita kypsennyksen aikana pari kertaa grillikastikkeella, jotta saat pintaan mehevän maun sekä rapean pinnan.