Korealainen kanabowl

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Korealainen kanabowl_full.jpg

Valmistaudu makumatkalle Koreaan! Korealainen kanabowl on mausteinen herkku, joka piristää arjen kokkailuja ja sopii moneen makuun.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Sisäfilee Naturel 480g

1-2 rkl gochujang-tahnaa

1 rkl rypsiöljyä tai paahdettua seesamiöljyä

2-3 rkl seesaminsiemeniä

Lisäksi

3 dl täysjyväriisiä

2 kpl suippopaprikaa

1 kpl kurkku

4 kpl kevätsipulia

1-2 kpl chiliä

200 g sokeriherneenpalkoja (pakaste)

1 kpl ruukku korianteria

2 dl majoneesia

1 rkl gochujang-tahnaa

Valmistusohje

  1. Laita kanan sisäfileet kulhoon. Lisää gochujang ja öljy. Sekoita, kunnes tahna peittää fileet kauttaaltaan.
  2. Paista sisäfileet pannulla öljytilkassa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle seesaminsiemenet.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä hetki.
  4. Viipaloi suippopaprikat ja höylää kurkusta pitkiä suikaleita. Suikaloi kevätsipulit ja chilit. Kuumenna sokeriherneet pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna korianteri. Sekoita majoneesi ja gochujang-tahna keskenään.
  5. Kokoa kulho. Laita pohjalle ensin riisi. Lisää sitten kanat, kasvikset ja majoneesi. Koristele korianterilla ja chilillä.