Korean BBQ
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/image00006.jpeg?preset=full-mobile)
Kesäillat ovat kuin tehtyjä rennolle grillihetkelle ystävien ja perheen kanssa. Kun ilta-aurinko laskee ja ilma täyttyy herkullisista tuoksuista, mikään ei vedä vertoja Korean BBQ:lle. Tämän illan tähtituote on Atria Grilliduo 650g, joka tuo mukanaan mehevää kanaa ja possua. Asettele grillatut lihat tarjoiluastialle ja anna jokaisen nauttia omassa tahdissaan. Korean BBQ:lle tyypilliseen tapaan jokainen voi koota omat annoksensa suoraan grillistä. Ota mukaan myös salaattia, jonka lehtiin voi kääräistä grillattuja lihoja ja lisukkeita, luoden herkullisia korealaisia tacoja.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Grilliduo 650g
2 kpl sydänsalaattia tai romainesalaattia
200 g kimchiä
1 kpl kurkku
3 kpl kevätsipuleita
Seesamimajoneesi
2 dl majoneesia
2 rkl paahdettua seesamiöljyä
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Gochujang-kastike
2 rkl gochujang-tahnaa
1/2 dl ruskeaa sokeria
1/2 dl soijakastiketta
1 rkl vettä
Valmistusohje
- Esivalmistele Korean BBQ sekoitamalla seesamimajoneesin kaikki ainekset sekaisin. Valmista myös gochujang-kastike. Pane kastikkeet, ja kimchi tarjoilukulhoihin.
- Leikkaa kurkut tikuiksi ja revi sydänsalaatit. Leikkaa keväsipulit puoliksi. Leikkaa vihreistä varsista ohuita suikaleita. Laita lisukkeet tarjoiluastioihin.
- Kuumenna grilli 225-asteeseen ja grillaa Atrian Grilliduoa noin. 20-25 min tai kunnes sisälämpötila on 75-astetta. Grillaa keväsipulit kevyesti noin minuutti per puoli.
- Kokoa täytteistä ja lisukkeista herkullisia salaattitacoja.