Laskiaisletut

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
annosta
laskiaisletut.jpg

Unohda hetkeksi laskiaispullat ja testaa laskiaislettuja! Näiden rakentaminen on yhtä helppoa kuin niiden syöminenkin: laita vain hilloa ja kermavaahtoa ohukaisten väliin! Voit käyttää kahta lettua tai tehdä keikkuvan korkean pinon kuten kuvassa. 

Raaka-aineet

kuohu- tai vispikermaa

tomusokeria

vaniljasokeria tai -vaniljajauhetta

Atria ohukaisia

hilloa

vadelmia tai muita marjoja

(paahdettuja mantelilastuja)

Valmistusohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta tomu- ja vaniljasokerilla.
  2. Lämmitä letut mikrossa tai paistamalla ne pannulla rasvassa.
  3. Kokoa laskiaisletut laittamalla kahden letun väliin hilloa, vadelmia ja kermavaahtoa.
  4. Koristele halutessasi paahdetuilla mantelilastuilla.
006 Atria joulukuvia 2024 LOW RES.jpg
Kylmäsavupiparkakut 1
Tutustu reseptiin
Talvinen-Caesarsalaatti.jpg
Kana-caesarsalaatti 6
Tutustu reseptiin
TikkaMasala-bowlit.jpg
Tikka Masala -bowlit 1
Tutustu reseptiin
Wilhelm_Maistelumenu_720X910.jpg
Maistelumenu 3
Tutustu reseptiin
Pippuripaisti-ja-maa-artisokkasose.png
Pippuripaisti ja maa-artisokkasose 3
Tutustu reseptiin