Laskiaisletut
Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
annosta

Unohda hetkeksi laskiaispullat ja testaa laskiaislettuja! Näiden rakentaminen on yhtä helppoa kuin niiden syöminenkin: laita vain hilloa ja kermavaahtoa ohukaisten väliin! Voit käyttää kahta lettua tai tehdä keikkuvan korkean pinon kuten kuvassa.
Raaka-aineet
kuohu- tai vispikermaa
tomusokeria
vaniljasokeria tai -vaniljajauhetta
Atria ohukaisia
hilloa
vadelmia tai muita marjoja
(paahdettuja mantelilastuja)
Valmistusohje
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta tomu- ja vaniljasokerilla.
- Lämmitä letut mikrossa tai paistamalla ne pannulla rasvassa.
- Kokoa laskiaisletut laittamalla kahden letun väliin hilloa, vadelmia ja kermavaahtoa.
- Koristele halutessasi paahdetuilla mantelilastuilla.