Lehtikaali-savuhärkäsalaatti

Työaika Kokonaisaika 20 min
annosta
Lehtikaali-savuharkasalaatti.jpg

Raaka-aineet

100 g lehtikaalia

1 salottisipuli

1 päärynä

1 dl hasselpähkinöitä

1 pktAtria Artesaani Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä 100g

Vinegretti:

3 rkl oliiviöljyä

2 rkl pähkinäöljyä

2 1/2 rkl valkoviinietikkaa

2 tl dijon-sinappia

1/2 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Valmista ensin vinegretti. Laita kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja ravista voimakkaasti sekaisin.
  2. Irrota lehtikaalien kova ruoti ja revi lehdet pieniksi paloiksi kulhoon. Kaada joukkoon pari lusikallista vinegrettiä ja hiero se käsin lehtikaalien joukkoon. Näin lehtikaaleista tulee pehmeitä.
  3. Kuori salottisipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Halkaise päärynä, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
  4. Paahda hasselpähkinät kuivalla pannulla. Rouhi pähkinät ja suikaloi kylmäsavuhärkä.
  5. Sekoita päärynät, pähkinät ja kylmäsavuhärkäsuikaleet lehtikaalin joukkoon. Tarjoile loppu vinegretti erikseen.
kanatacot.jpg
Crispy Chicken tacot 3
Tutustu reseptiin
Kana--ja kinkkusmorrebrodit-marinoidulla salottisipulilla.jpg
Smörrebrödit marinoidulla salottisipulilla 1
Tutustu reseptiin
Kana-avocadosalaatti+limedressing.jpg
Kana-avokadosalaatti ja limekastike 3
Tutustu reseptiin
Kana-nuudelimunakas-mikrossa.jpg
Kana-nuudelimunakas mikrossa 0
Tutustu reseptiin
Tandoori-kanaburger.jpg
Tandoori-kanaburger 2
Tutustu reseptiin