Nakkimuki

Työaika Kokonaisaika 15 min
annosta
Wilhelm_Nakkimuki.jpg

Aidosti lihaisat Wilhelm-nakit ovat toki herkkua suoraan jääkaapista suuhun syydettynä, mutta jos ruuanlaittoon on käytettävissä enemmän aikaa, kannattaa kokeilla hurmaavaa nakkimukia.

 

Suosittelemme nauttimaan nakkimukin joko matsin äärellä tai Wet Show'n parissa.

Raaka-aineet

Atria Wilhelm Luonnonkuorinakki 360g

sinappia ja ketsuppia tai muita mausteita maun mukaan

Valmistusohje

  1. Kuumenna nakit.
  2. Sujauta nakit mukiin.
  3. Töräytä perään sinappia ja ketsuppia tai muita mausteita makusi mukaan.

 

7404_pyttipannu_pannu_vaaka_original.jpg
Pyttipannu 0
Tutustu reseptiin
Eggs-Benedict.jpg
Eggs benedict 1
Tutustu reseptiin
Atria_Murea_nopea_pita-kebabsalaatti-pysty.jpg
Nopea pita-kebabsalaatti 1
Tutustu reseptiin
Nopea-iskender-kebab.jpg
Nopea iskender-kebab 0
Tutustu reseptiin
Kana-nacholautanen.jpg
Kana-nacholautanen 3
Tutustu reseptiin