Nakkipata

Työaika Kokonaisaika 35 min
4 annosta
nakkipannu.jpg

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai ateria on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai aterioita, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi.

 

Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-reseptiikkaa.

Raaka-aineet

1 pktAtria Rehti Kevyt 5% Kalkkunanakki 280g

1 1/2 rkl rypsiöljyä

500 g peruna-sipulisekoitusta

250 g tomaattisalsaa

2 tl Dijon-sinappia

1 tl kuivattua persiljaa

1/4 tl suolaa

4 kananmunaa

Valmistusohje

  1. Leikkaa nakit paloiksi. Voitele vuoka kevyesti öljyllä.
  2. Kaada vuokaan peruna-sipulisekoitus, loppu öljy, nakkipalat, tomaattisalsa ja mausteet, ja sekoita.
  3. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  4. Tarjoile paistettujen kanamunien kanssa.
henri-alenin-naudanlihavartaat.jpg
Henri Alénin Dry rub marinoitua naudanfileetä ja varhaisperunoita 6
Tutustu reseptiin
Pippuripihvit-possusta- chilihillokkeen-ja -tomaattisalaatin-kanssa.jpg
Possupihvit chilihillokkeella ja tomaattisalaatilla 0
Tutustu reseptiin
Artesaani-lihapullaragu-ja-pappardellepastaa.jpg
Artesaani-lihapullaragu ja pappardellepastaa 1
Tutustu reseptiin
Kanakiusaus_pannulla.jpg
Kanakiusaus pannulla 2
Tutustu reseptiin
Brunssilankku-ohukaisista.jpg
Brunssilankku ohukaisista 1
Tutustu reseptiin