Nopea iskender-kebab

Työaika Kokonaisaika 10 min
2 annosta
Nopea-iskender-kebab.jpg

Loihdi iskender-kebabannos vikkelästi Murea & Nopea -kebablastuista, pitaleivänpalasista, raikkaista kasviksista ja kastikkeista.

Lue lisää

Raaka-aineet

1 pktAtria Murea & Nopea Kana Kebab 200g

2 kpl pitaleipää

2 tomaattia

1/4 kurkkua

rypsiöljyä paistamiseen

n. 1 dl kebabkastiketta

n. 1 dl turkkilaista jogurttia

mintun lehtiä

Valmistusohje

  1. Kuutioi leipä. Lohko tomaatit ja viipaloi kurkku.
  2. Kuumenna kebabsuikaleet ja leipäkuutiot paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä kebab-leipäseos lautasille.

  3. Lisää annoksiin tomaatit ja kurkut. Tarjoa kebabkastikkeen, jogurtin ja mintunlehtien kera.
Grillipihvit,-hunaja-sriracha-majoneesi-ja-täydelliset-ranskalaiset.jpg
Grillipihvit, hunaja-sriracha-majoneesi ja täydelliset ranskalaiset 1
Tutustu reseptiin
Atria_Valkosipuli_basilikakanaa_quinoa_kurpitsawokki-pysty.jpg
Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki 1
Tutustu reseptiin
Kana-nuudelimunakas-mikrossa.jpg
Kana-nuudelimunakas mikrossa 0
Tutustu reseptiin
Kanankoivet-juuressalsapedilla.jpg
Kanankoipipelti 2
Tutustu reseptiin
kinkku-viikunapizza-bianco.jpg
Kinkku-taatelipizza Bianco 1
Tutustu reseptiin