Kana-nachopelti
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/nopea-kana-nachopelti.jpg?preset=full-mobile)
Mureista, valmiiksi kypsistä suikaleista valmistuu hetkessä mehevä ja juustoinen kana-nachopelti jaettavaksi.
Voit kokata nachopellin niin Murea & Nopea -sarjan kanasta, possusta kuin naudastakin. Tulisuutta voit säädellä lisäämällä jalapenoviipaleita oman maun mukaan.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g
200 g maissilastuja
200 g juustokastiketta (esim. Valio Koskenlaskija Ruoka cheddar)
150 g pakaste- tai säilykemaissia
150 g ananaspaloja
(punaisia) jalapenoviipaleita
cheddarjuustoraastetta
Valmistusohje
- Levitä maissilastut uunipellille leivinpaperin päälle.
- Lisää päälle juustokastike, Murea & Nopea -suikaleet, maissit, ananaspalat, jalapenot ja juustoraaste.
- Kuumenna nachopeltiä uunissa 200 asteessa 5–10 minuuttia.