Pekoniin käärityt parsat
Työaika
Kokonaisaika
20 min
Raaka-aineet
1 puntti parsaa (450 g)
1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 200g
tilkka öljyä
ripaus sormisuolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
- Leikkaa parsojen puisevat tyvet pois. Leikkaa pekonit puoliksi ja kieputa pekonisiivut parsojen ympärille.
- Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista pekoniparsoja keskilämmöllä, kunnes pekoni on kypsää ja kauniin ruskistunutta. Vaihtoehtoisesti voit grillata pekoni-parsat.
- Laita parsat tarjoiluvadille ja ripsauta päälle hieman sormisuolaa ja mustapippuria. Tarjoile heti.
KOKEILE MYÖS
Nakkimuki
5
Tutustu reseptiin
Atria Mestari Ismon reilut naudan ulkofileepihvit, kermaista metsäsienikastiketta ja puikulapottuja
10
Tutustu reseptiin
Atria Master Class Nyhtökana à la Henri Alén
1
Tutustu reseptiin
Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain
2
Tutustu reseptiin
Eggs benedict
1
Tutustu reseptiin