Pekoniin käärityt parsat

Työaika Kokonaisaika 20 min
2 annosta
Pekoniin_käärityt_parsat.jpg

Raaka-aineet

1 puntti parsaa (450 g)

1 pktAtria Suomalainen Pekoni 200g

tilkka öljyä

ripaus sormisuolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Leikkaa parsojen puisevat tyvet pois. Leikkaa pekonit puoliksi ja kieputa pekonisiivut parsojen ympärille.
  2. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista pekoniparsoja keskilämmöllä, kunnes pekoni on kypsää ja kauniin ruskistunutta. Vaihtoehtoisesti voit grillata pekoni-parsat.
  3. Laita parsat tarjoiluvadille ja ripsauta päälle hieman sormisuolaa ja mustapippuria. Tarjoile heti.
Joulumenu_Vuolu_kalkkuna_lehtikaalisalaatti_1_1.jpg
Kalkkuna-lehtikaalisalaatti karamellisoiduilla manteleilla 1
Tutustu reseptiin
Chipotle-dippi.jpg
Chipotle-dippi 0
Tutustu reseptiin
Lehtikaali-savuharkasalaatti.jpg
Lehtikaali-savuhärkäsalaatti 0
Tutustu reseptiin
aamiaispizza.jpg
Aamiaispizza 1
Tutustu reseptiin
Retki-ramen-viljaporsaan-minuuttisuikaleista.jpg
Retki-Ramen Viljaporsaan Minuuttisuikaleista 0
Tutustu reseptiin