Pikatacot

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2 annosta
nopeat-possutacot (1).jpg

Valmiiksi kypsistä, taatusti mureista Atria Murea & Nopea -sarjan suikaleista syntyy herkulliset tacot vartissa. Lämmitä tacokuoret ja Murea & Nopea -suikaleet uunissa, ja pilko kasvikset sillä aikaa. Siinä se! Valitse suosikkisi Murea & Nopea -suikaleista makusi mukaan.

Raaka-aineet

Atria Murea & Nopea -suikaleita

tacokuoria

jääsalaattia revittynä

avocado kuutioituna

punainen chili viipaleina

lime lohkoina

chilikastiketta

Valmistusohje

  1. Levitä Murea & Nopea -suikaleet ja tacokuoret leivinpaperin päälle pellille. Kuumenna 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Täytä kuoret Murea & Nopea -suikaleilla, salaatilla, avocadolla ja chilillä. Tarjoile chilikastikkeen ja limelohkojen kanssa.
Atria-Mestari-Kimmon-liekitetyt-sisäfileepihvit,-karamellisoidut-juurekset-ja-raikas-creme-fraiche--kastike.jpg
Atria Mestari Kimmon liekitetyt sisäfileepihvit, karamellisoidut juurekset ja raikas creme fraiche -kastike 1
Tutustu reseptiin
Kana_bagel_vaaka.jpg
Kanabagelit hunajamarinoidulla punasipulilla 5
Tutustu reseptiin
Atria_Stroganoff-pysty.jpg
Stroganoff 43
Tutustu reseptiin
masterchef-marina-entrecote.jpg
MasterChef-Marinan entrecote ja punaviinikastike 10
Tutustu reseptiin
Kanasalaattipiirakka.jpg
Kanasalaattipiirakka 0
Tutustu reseptiin