Pikatacot

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2 annosta
nopeat-possutacot (1).jpg

Valmiiksi kypsistä, taatusti mureista Atria Murea & Nopea -sarjan suikaleista syntyy herkulliset tacot vartissa. Lämmitä tacokuoret ja Murea & Nopea -suikaleet uunissa, ja pilko kasvikset sillä aikaa. Siinä se! Valitse suosikkisi Murea & Nopea -suikaleista makusi mukaan.

Raaka-aineet

Atria Murea & Nopea -suikaleita

tacokuoria

jääsalaattia revittynä

avocado kuutioituna

punainen chili viipaleina

lime lohkoina

chilikastiketta

Valmistusohje

  1. Levitä Murea & Nopea -suikaleet ja tacokuoret leivinpaperin päälle pellille. Kuumenna 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Täytä kuoret Murea & Nopea -suikaleilla, salaatilla, avocadolla ja chilillä. Tarjoile chilikastikkeen ja limelohkojen kanssa.
Kurpitsainen kanakeitto.jpg
Kurpitsainen kanakeitto 0
Tutustu reseptiin
Makaroonilaatikko.jpg
Makaronilaatikko 192
Tutustu reseptiin
Grillatut kanan fileeleikkeet hiillostetun purjon sipuliöljyn ja speltin kera.jpg
Grillatut kanan fileeleikkeet hiillostetun purjon kera 0
Tutustu reseptiin
leivät_airfryer.jpg
Ilmafriteerattu kana-sandwich 2
Tutustu reseptiin
natalia-salmelan-kaali-possutacot-aasialaisittain.jpg
Natalia Salmelan kaali-possutacot aasialaisittain 0
Tutustu reseptiin