Pikkujoulumenu
Työaika 15 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Helpoin ja herkullisin pikkujoulumenu syntyy Atria Artesaani makkaroista, Atrian valmiista salaateista, kuten Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatista ja Atria Punajuurisalaatista sekä ruissipseistä ja maukkaasta kylmäsavukinkkudipistä. Sekoita dippi, paista makkarat ja laita salaatit esille – ja pikkujoulujuhlat voivat alkaa!
Raaka-aineet
1 pktAtria Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkara 240g
1 pktAtria Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 240g
1 rsAtria Punajuurisalaatti 400g
1 rsAtria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti 300g
1 ps ruissipsejä
hedelmiä, kuten päärynöitä ja viinirypäleitä
Kylmäsavukinkkudippi
100 g tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
0,5 pkt kylmäsavukinkku
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
0,5 tl mustapippuria
Valmistusohje
- Kypsennä ensiksi Atria Artesaani makkarat pannulla, grillissä tai 200 °C uunissa, kunnes makkarat ovat kypsiä.
- Makkaroiden kypsyessä valmista kylmäsavukinkkudippi. Laita tuorejuusto ja ranskankerma kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi ja kuohkeaksi. Hienonna Atria Artesaani Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku ja ruohosipuli. Laita molempia hieman sivuun koristelua varten ja sekoita loput mustapippurin kanssa tuorejuustoseokseen. Siirrä dippi tarjoiluastiaan ja ripota päälle hienonnettua kylmäsavuakinkkua ja ruohosipulia.
- Laita Atria Punajuurisalaatti ja Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti halutessasi tarjoiluastioihin – voit tarjoilla ne hyvin myös omista pakkauksistaan – ja pese ja tarvittaessa paloittele hedelmät. Laita myös ruissipsit astiaan. Tarjoile kylmäsavukinkkidippi ja Atria Artesaani makkarat ruissipsien, hedelmien ja Atria salaattien kanssa ja vietä iloiset pikkujoulujuhlat!