Pinaattiletut ja kinkku-puolukkamousse
Työaika
Kokonaisaika
20 min
Tekisikö mieli pinaattilettuja kinkku-puolukkamoussella? Ne ovat täydellisiä vaikkapa naposteluun tai alkupalaksi. 👌
Raaka-aineet
100 g Atria Saunapalvi 350g
1/2 ruukku persiljaa
300 g smetanaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna
1/2 dl puolukoita
Valmistusohje
- Pilko palvikinkku pieneksi kuutioksi. Hienonna lehtipersilja. Laita osa silpusta syrjään koristelua varten.
- Vaahdota smetana sähkövatkaimella kovaksi. Lisää suola, pippuri, persilja ja kinkku. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon vielä puolukat ja sekoita varovasti.
- Lämmitä pinaattiohukaiset pannulla, uunissa tai mikrossa. Nostele moussea lettujen päälle.
KOKEILE MYÖS
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/helmikuu21/rosmariinilla-ja-dijon-sinapilla-marinoidut-naudan-ulkofileepihvit-dijon-ranskankermaa-ja-rosmariiniperunoita.jpg?preset=square-medium)
Rosmariinilla ja dijon-sinapilla marinoidut naudan ulkofileepihvit, dijon-ranskankermaa ja rosmariiniperunoita
2
Tutustu reseptiin