Pizzaletut pinaattiohukaisista
Työaika
Kokonaisaika
15 min
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/helmikuu21/atria_pinaattiohukaiset_pizzaletut-pysty.jpg?preset=full-mobile)
Atrian pinaattiohukaiset taipuvat helposti herkullisiksi pizzaletuiksi, kun päälle lisää ketsuppia ja kinkkuleikkelettä. Nämä pizzaletut osaa pienempikin koululainen valmistaa itselleen vaikkapa välipalaksi.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Pinaattiohukainen 400g
1 dl ketsuppia
1 prk ananaspaloja
100 g mozzarellaraastetta
kuivattua oreganoa
Valmistusohje
- Levitä pinaattiohukaisille ohut kerros ketsuppia, taiteltu kinkkusiivu, ananaspaloja ja juustoraastetta.
- Lämmitä mikrossa tai uunissa, kunnes juusto on sulanut. Ripottele pinnalle oreganoa.