Pizzaletut pinaattiohukaisista

Työaika Kokonaisaika 15 min
4 annosta
Atria_Pinaattiohukaiset_Pizzaletut-pysty.jpg

Atrian pinaattiohukaiset taipuvat helposti herkullisiksi pizzaletuiksi, kun päälle lisää ketsuppia ja kinkkuleikkelettä. Nämä pizzaletut osaa pienempikin koululainen valmistaa itselleen vaikkapa välipalaksi.

Raaka-aineet

1 pktAtria Pinaattiohukainen 400g

1 dl ketsuppia

1 prk ananaspaloja

100 g mozzarellaraastetta

kuivattua oreganoa

Valmistusohje

  1. Levitä pinaattiohukaisille ohut kerros ketsuppia, taiteltu kinkkusiivu, ananaspaloja ja juustoraastetta.
  2. Lämmitä mikrossa tai uunissa, kunnes juusto on sulanut. Ripottele pinnalle oreganoa.
Kana-caesarsalaattiveneet.jpg
Kana-caesarsalaattiveneet 0
Tutustu reseptiin
pippa-laukan-uunifajitakset.jpg
Pippa Laukan Uunifajitakset 0
Tutustu reseptiin
Nopea-naudanliha-nuudeliwokki (1).jpg
Nopea naudanliha-nuudeliwokki 0
Tutustu reseptiin
Savuinen-kanapasta.png
Savuinen kanapasta 12
Tutustu reseptiin
Meetvurstipizza.jpg
Meetvurstipizza täytetyllä reunuksella 0
Tutustu reseptiin