Possupizza Bianco

Työaika Kokonaisaika 1 t 20 min
4 annosta
possupizza-bianco.jpg

Maukas porsaanfilee sopii erinomaisesti perinteisen pizzapohjan päälle. Pohjalle sivellään tuorejuustotäytettä ja päälle ladotaan vielä perunaviipaleet.

Raaka-aineet

Pizzataikina:

4 dl vettä

50 g hiivaa

1-2 tl suolaa

9 dl durumvehnäjauhoja

2 rkl oliiviöljyä

Tuorejuustotäyte:

1 (luomu)sitruuna

50 g parmesaania

200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)

Lisäksi:

6-8 kpl pientä kiinteää perunaa keitettynä ja viipaleiksi leikattuna

1 pktAtria Vuolu Possun Paistista Buffalo 200g

30 g parmesaania

Viimeistelyyn:

tuoretta timjamia

laadukasta oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Valmista ensin pizzataikina. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Vaivaa tasaiseksi ja työstä noin 5 minuuttia. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä ja vedottomassa paikassa noin tunti, kunnes se on kaksinkertainen.
  2. Pese sitruuna ja raasta siitä kuori. Raasta myös parmesaani. Sekoita tuorejuusto, sitruunankuori ja parmesaani keskenään.
  3. Jaa taikina neljään osaan ja kauli pieniksi pizzoiksi. Voitele pizzat tuorejuustoseoksella. Levitä peruna- ja porsaanviipaleet pizzan päälle. Raasta pinnalle vielä parmesaania.
  4. Paista pizzoja 250-asteissa grillissä tai uunissa noin 8−10 minuuttia. Viimeistele pizzat tuoreella timjamilla ja laadukkaalla oliiviöljyllä.
Atria_Jauhelihamureke-annos-pysty.jpg
Jauhelihamureke 25
Tutustu reseptiin
Atria-Mestari-Kimmon-liekitetyt-sisäfileepihvit,-karamellisoidut-juurekset-ja-raikas-creme-fraiche--kastike.jpg
Atria Mestari Kimmon liekitetyt sisäfileepihvit, karamellisoidut juurekset ja raikas creme fraiche -kastike 1
Tutustu reseptiin
kanavohvelit.jpg
Kanavohvelit 2
Tutustu reseptiin
Wilhelm_Maistelumenu_720X910.jpg
Maistelumenu 3
Tutustu reseptiin
henri-alenin-kanavartaat.jpg
Henri Alénin kana-kevätsipulivartaat ja vihreä chilidippi 4
Tutustu reseptiin