Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/helmikuu21/raakamakkaraa-viinirypaleita-ja-mozzarellaa-toscanalaisittain.jpg?preset=full-mobile)
Salsicce all’uva eli makkaraa ja viinirypäleitä on toscanalainen klassikko, joka on toiminut inspiraationa tässä kesän ehkä herkullisimmassa makkarareseptissä. Toscanalaisittain maustetut fermentoidut raakamakkarat grillataan viinirypäleiden kanssa ja lastataan maalaisleipäviipaleille täyteläisen buffala-mozzarellen kaveriksi.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240g
125 g buffalo-mozzarellaa
3 maalaisleipäviipaletta
timjamia viimeistelyyn
Grillatut viinirypäleet:
200 g tummia viinirypäleitä
1 rkl tummaa balsamietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 rkl hienonnettua timjamia
suolaa
mustapippuria
Valmistusohje
- Mausta rypäletertut balsamietikalla, oliiviöljyllä, valkosipulilla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
- Grillaa makkarat paketin ohjeen mukaan. Grillaa samalla viinirypäleitä 3–4 minuuttia. Paahda myös leipäviipaleet grillissä.
- Tarjoile grillatut makkarat, viinirypäleet ja revitty mozzarella leivän päällä tai annoksena leivän kanssa. Viimeistele timjamin lehdillä.