Rahkaohukaiset omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
Rahkaohukaiset-omena-kanelipaistoksen -ja puolukkavaahdon kanssa.jpg

Rahkaohukaiset lämpimän, kanelilla maustetun omenapaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa ovat täydellinen päätös sadonkorjuukauden aterialle. Tämä jälkkäri ei ole supermakea, vaan ennen kaikkea raikas ja maukas.

Resepti on suunniteltu Satokausikalenterin koekeittiöllä, osana Atrian ja Satokausikalenterin yhteistä Sadonkorjuu-kampanjaa.

Lue lisää

Raaka-aineet

1 pktAtria Rahkaohukainen Omena-Kaneli 380g

2 kpl omenaa

2 rkl voita

5 rkl sokeria

1/2 tl kanelia

2 dl puolukoita

2 dl kuohukermaa

1 dl maitorahkaa

Valmistusohje

  1. Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenkodat. Kuumenna voi kattilassa ja paista omenalohkoja muutama minuutti. Mausta 2 rkl sokerilla ja kanelilla.
  2. Soseuta puolukat (säästä muutama puolukka koristeeksi) ja mausta ne 3 rkl sokerilla.
  3. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, vispaa joukkoon rahka ja soseutetut puolukat.
  4. Lämmitä Rahkaohukaiset pannulla tai uunissa. Tarjoile omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa.
Carbonara_fried_rice_2_720x910.jpg
Carbonara fried rice 13
Tutustu reseptiin
7404_pyttipannu_pannu_vaaka_original.jpg
Pyttipannu 2
Tutustu reseptiin
Nyhtökanaburgerit.png
Nyhtökanaburgeri 3
Tutustu reseptiin
IMG_5571.jpg
Nakki-parsakaaliwokki 0
Tutustu reseptiin
Vartin_kanapho_2_720x910.jpg
Vartin kana-pho 0
Tutustu reseptiin