Salaattiveneet
Työaika
15 min
Kokonaisaika
15 min
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/2023/12270_kesaevaat_hr_jpg_katilaszka-19.jpg?preset=full-mobile)
Hiiohoi! Maata näkyvissä, tai ainakin välipalaa! Hauskat salaattiveneet on täytetty possulla ja raejuustolla. Näissä riittää näpräämistä, joten kutsu kaverit kylään ja voitte lastata veneet yhdessä.
Raaka-aineet
100 g Atria Vuolu Possun Savupaistista 200g
2 rkl raejuustoa
tuoretta lehtipersiljaa
100 g kurkkua
3 kpl kirsikkatomaatteja
cosmopolitan- tai sydänsalaattia
cocktailtikkuja
Valmistusohje
- Leikkaa possun filee pieniksi kuutioiksi. Sekoita raejuusto ja liha kulhossa.
- Hienonna joukkoon lehtipersilja. Laita täyte jääkaappiin odottamaan.
- Leikkaa juustohöylällä kurkusta kuusi ohutta lastua purjeeksi veneille. Jäljelle jääneen kurkun voit kuutioida possutäytteen joukkoon.
- Halkaise kirsikkatomaatit.
- Halkaise cosmopolitan- tai sydänsalaatti ja tee niistä pieniä kuppeja tai veneitä.
- Laita puolikas tomaatti keskelle venettä ja kiinnitä cocktailtikku siihen pystyyn.
- Täytä salaattiveneet possutäytteellä ja aseta kurkkulastu purjeeksi.