Salaattiveneet

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
6 annosta
12270_Kesäeväät_HR_JPG_KatiLaszka-19.jpg

Hiiohoi! Maata näkyvissä, tai ainakin välipalaa! Hauskat salaattiveneet on täytetty possulla ja raejuustolla. Näissä riittää näpräämistä, joten kutsu kaverit kylään ja voitte lastata veneet yhdessä.

Raaka-aineet

100 gAtria Vuolu Possun Savupaistista 200g

2 rkl raejuustoa

tuoretta lehtipersiljaa

100 g kurkkua

3 kpl kirsikkatomaatteja

cosmopolitan- tai sydänsalaattia

cocktailtikkuja

Valmistusohje

  1. Leikkaa possun filee pieniksi kuutioiksi. Sekoita raejuusto ja liha kulhossa.
  2. Hienonna joukkoon lehtipersilja. Laita täyte jääkaappiin odottamaan.
  3. Leikkaa juustohöylällä kurkusta kuusi ohutta lastua purjeeksi veneille. Jäljelle jääneen kurkun voit kuutioida possutäytteen joukkoon.
  4. Halkaise kirsikkatomaatit.
  5. Halkaise cosmopolitan- tai sydänsalaatti ja tee niistä pieniä kuppeja tai veneitä.
  6. Laita puolikas tomaatti keskelle venettä ja kiinnitä cocktailtikku siihen pystyyn.
  7. Täytä salaattiveneet possutäytteellä ja aseta kurkkulastu purjeeksi.
Kana-caesarsalaattiveneet.jpg
Kana-caesarsalaattiveneet 0
Tutustu reseptiin
12266_Kesäeväät_HR_JPG_KatiLaszka-17.jpg
Tähtivoileipä 0
Tutustu reseptiin
12268_Kesäeväät_HR_JPG_KatiLaszka-7.jpg
Piirakkapeikko 0
Tutustu reseptiin