Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla
Työaika
Kokonaisaika
30 min
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/helmikuu21/savustetut-kanankoivet.jpg?preset=full-mobile)
Nämä savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla syntyvät kätevästi perinteisen savustuspöntön ja normaalin grillin yhteispelillä. Savustuspöntöstä mieto savunmaku pintaan ja grillistä reilusti väriä. Vaahterasiirapista ja srirachasta keitetty marinadi kruunaa kokonaisuuden.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Koipi Naturel 800g
suolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl voita
4 rkl vaahterasiirappia
3 rkl srirachaa
Valmistusohje
- Ota koivet huoneenlämpöön puolituntia ennen savustusta.
- Mausta koivet suolalla ja pippurilla. Savusta savustuspöntössä hikkori- tai tammilastuilla noin 15 minuuttia.
- Keitä sillä aikaa voita, vaahterasiirappia ja srirachaa kattilassa kunnes seos kuplii. Valele broilerit seoksella ja grillaa kypsiksi tavallisessa grillissä.