Sinihomejuustotäytteiset savuburgerit

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Sinihomejuustotaytteiset-savuburgerit.jpg

Sinihomejuustotäytteiset savuburgerit syntyvät helposti normaalissa grillissä. Kikkana on heittää hieman savustuslastuja hiilien tai brikettien sekaan, jolloin burgerit saavat miedon, mutta silti tunnistettavan savunmaun.

Raaka-aineet

1 pktAtria Burger Naudanliha 480g

100 g sinihomejuustoa

suolaa

mustapippuria myllystä

savustuslastuja

4 kpl sämpylää

majoneesia, salaattia, tomaattia ja punasipulia tai muita täytteitä makusi mukaan

Valmistusohje

  1. Muotoile burgerlihasta kuusi ohutta pihviä. Ripottele kolmen päälle sinihomejuustoa ja nosta toiset kolme pihviä pihvien päälle. Painele pihvien reunat kiinni ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lämmitä hiiligrilli ja heitä kuumien hiilien tai brikettien päälle kourallinen vedessä liotettuja savustuslastuja. Grillaa burgerpihvit kansi kiinni, jotta niihin tarttuu sopivasti savun makua (noin 5-10 minuuttia per puoli).
  3. Lämmitä myös sämpylät grillissä ja kokoa burgerit makusi mukaan. Majoneesi, salaatti, tomaatti ja punasipuli joko marinoituna tai marinoimattomana ovat varmoja valintoja.
Henri-Alenin-buttermilk-chicken.jpg
Henri Alénin Amerikan tädin Buttermilk-kana 4
Tutustu reseptiin
Nyhtotortillat_720x910.jpg
Nyhtötortillat 0
Tutustu reseptiin
Nyhtökanaburgerit.png
Nyhtökanaburgeri 3
Tutustu reseptiin
Chili-mantelikuorrute.jpg
Chili-mantelikuorrute 0
Tutustu reseptiin
Carbonara_fried_rice_2_720x910.jpg
Carbonara fried rice 13
Tutustu reseptiin