Surf and turf -vartaat kanamakkarasta
Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Onko surf & turf tuttu juttu? Tässä versiossa lihaa ja mereneläviä yhdistellään kesän herkullisimpiin vartaisiin: mukana jalapenolla maustettuja kanamakkaroita, jättikatkarapuja, ananasta ja kevätsipulia. Niin ja pikkuiset korianteriöljyt vielä päälle! Ota resepti haltuun seuraavaa grillauskertaa varten.
Raaka-aineet
2 pktAtria Artesaani Lempeä Jalapeno Kanamakkara 240g
400 g jättikatkaravunpyrstöjä
1/2 ruukku korianteria
1/2 dl oliiviöljyä
1 kpl lime
1/2 ananas
4 kpl kevätsipulin vartta
Lisäksi
8 varrastikkua
Valmistusohje
- Laita varrastikut likoamaan veteen ja nosta kanamakkarat ja ravunpyrstöt huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.
- Hienonna korianteri, siirrä kulhoon ja sekoita joukkoon öljy. Purista sekaan myös limen mehu.
- Kuori ananas ja leikkaa se kuutioiksi. Älä käytä kovaa keskustaa. Pilko makkarat ja kevätsipulin varret.
- Laita grilli kuumenemaan ja kokoa vartaat. Pujottele vuorotellen vartaisiin ravunpyrstöjä, makkaraa, ananasta ja kevätsipulia. Grillaa vartaita noin kolme minuuttia per puoli. Nosta valmiit vartaat tarjoiluastialle ja viimeistele korianteriöljyllä.