Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/tacot-chorizolla-ja-uusilla-perunoilla.jpg?preset=full-mobile)
Mausteiset chorizot ja rapeat perunat muodostavat täydellisen makuparin tacojen täytteenä. Näiden tacojen pohjana voit käyttää tortillojen sijaan myös rieskoja.
Raaka-aineet
3 kpl jalapenoa
1 dl majoneesia
1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g
200 g pieniä kypsiä uusia perunoita
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
2 kpl kevätsipulia
8 kpl pientä tortillaa tai rieskaa
2 kpl avocadoa
Valmistusohje
- Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.
- Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.
- Hienonna grillatut kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.
KOKEILE MYÖS
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/helmikuu21/atria-mestari-ismon-reilut-ulkofileepihvit-kermaista-metsasienikastiketta-ja-puikulapottuja.jpg?preset=square-medium)