Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Tacot-chorizolla-ja-uusilla-perunoilla.jpg

Mausteiset chorizot ja rapeat perunat muodostavat täydellisen makuparin tacojen täytteenä. Näiden tacojen pohjana voit käyttää tortillojen sijaan myös rieskoja.

Raaka-aineet

3 kpl jalapenoa

1 dl majoneesia

1 pktAtria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g

200 g pieniä kypsiä uusia perunoita

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

2 kpl kevätsipulia

8 kpl pientä tortillaa tai rieskaa

2 kpl avocadoa

Valmistusohje

  1. Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.
  2. Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.
  3. Hienonna grillatut kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.
Grillattua-naudan-sydanta-henri-alen.jpg
Grillattua naudansydäntä ja rapeita vihanneksia hoisin 0
Tutustu reseptiin
Satay-kanavartaat.jpg
Satay-kanavartaat ja seesamimajoneesi 3
Tutustu reseptiin
Chili-mantelikuorrute.jpg
Chili-mantelikuorrute 0
Tutustu reseptiin
masterchef-teemu-paahtopaisti-matitapas.jpg
MasterChef-Teemu V:n Paahtopaisti-mätitapas 0
Tutustu reseptiin
Atria-Mestari-Kimmon-liekitetyt-sisäfileepihvit,-karamellisoidut-juurekset-ja-raikas-creme-fraiche--kastike.jpg
Atria Mestari Kimmon liekitetyt sisäfileepihvit, karamellisoidut juurekset ja raikas creme fraiche -kastike 0
Tutustu reseptiin