Talvinen caesar-salaatti

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2 annosta

Kokeile ihanan raikasta ja talvista caesar-salaattia, jossa yhdistyvät herkullinen Atria Suomalainen Kanapekoni ja Atria Vuolu Kanafilee Mustapippuri. Annos viimeistellään krutongeilla, parmesaanilla ja pinjansiemenillä.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Suomalainen Kanapekoni 120g

100-200 g lehtikaalia

1 rkl sitruunamehua

ripaus suolaa

valmista caesar-kastiketta

1 pkt Atria Vuolu Mustapippuri Kanafilee 200g

leipäkrutonkeja

parmesaania lastuina

pinjansiemeniä paahdettuna

Valmistusohje

  1. Kypsennä kanapekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  2. Irrota lehtikaalin lehdistä kovat keskiruodit ja revi kaali suupalan kokoisiksi paloiksi kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja suola.
  3. Asettele lehtikaali salaattipediksi tarjoiluastiaan, valuta päälle kastiketta ja lisää Vuolu-kanaa, paloiteltua pekonia, krutonkeja, parmesaania ja pinjansiemeniä.